16. kolo
29.11.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

Diametrálně rozdílné poločasy na zlínské Letné. Po uzívaném prvním poločase přišlo množství šancí v tom druhém. Ani jeden z týmů nebyl výrazně lepší, Boleslav však dokázala využít hned dvě gólové příležitosti a před přestávkou tak skončí na druhém místě, naopak Zlín přezimuje na naprostém dnu tabulky.

Ve vyrovnaném úvodu měl první příležitost Bača. Po Vyskočilově přímém kopu střílel Šmahaj, Bača jeho střelu tečoval pouze do náruče Millera. Favorizované Boleslavi se stále nedařilo zřídit si na trávníku převahu, naopak Bačova sražená střela mířila jen těsně nad břevno. To však bylo také vše, co nezáživný první poločas přinesl.

O přestávce dostali hostující hráči asi hodně vyčiněno a do druhé půle vstoupili s odhodláním vstřelit gól. V páté minutě ještě Sylvestreho střelu s obtížemi domácí brankář chytil, o další čtyři minuty později již musel lovit míč ze sítě. Mendy přihrával od pomezní lajny do vápna, nikho z domácích nedokázal míč odvrátit a Papadopulos měl jednoduchou práci. Z brejku mohl vyrovnat Kroupa, ale pokus opět mířil přímo na Millera.

Inkasovaná branka Zlín probudila, při střele Šmahaje se musel hostující brankář hodně natahovat. O efektní, leč neefektivní zakončení se pokoušel Bača, když nůžkami po Krausově centru mířil pár decimetrů mimo branku hostí. Když nebyl Žůrkovi přiznán gól kvůli ofsajdové pozici, dostal šanci rozhodnout utkání Řezníček. A využil ji. Dlouhý pas odhlavičkoval mimo své vápno Baránek, jenže natolik slabě, že atakující Řezníček se k míči přesto dostal a gólem do prázdné branky poslal desítky domácích fanoušků předčasně domů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele