3. kolo
17.08.2008 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 3:0

Nováček z Příbrami si připisuje své první tři body v letošním soutěžním ročníku. Zajistila mu je výhra nad Budějovicemi 3:0. Ty stále nevstřelily v aktuálním ročníku Gambrinus ligy branku.

Příbramští fotbalisté byli po většinu první půle aktivnějším týmem, ovšem na šancích se to nijak neprojevilo. Jedinou větší příležitost měl totiž ve 14. minutě Borek, který po Pleškově přímém kopu dorážel do prázdné brány, ale brankář Kučera skvěle zasáhl a v poslední chvíli odvrátil jistý gól.

Druhý poločas byl už o něčem jiném, začaly totiž padat branky. Tu první vstřelil v 57. minutě Petr Tomašák a poslal domácí do vedení. Tomašák mířil přesně hlavou po centru Plašila – 1:0. Další gól přidal v 70. minutě Tomáš Borek, ten využil závaru v pokutovém území Budějovic a dorazil míč do prázdné sítě, čímž pojistil vedení svého týmu – 2:0. V 73. minutě navíc přišla penalta pro Příbram a červená karta pro hostujícího Žižku. Pokutový kop po Žižkově faulu proměnil bezpečně Daniel Huňa, který mířil k pravé tyči – 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pribram zatim nedala gol stejne jako budejovice ,nelze cekat ofenzivni smrst 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně další remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 domácí se gólově probudí

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo vyhraje 0-2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zapas vypada na dalsi primy souboj o zachranu.Budejice zatim herne i vysledkove tapou, remiza doma s novackem ze strizkova plus debakl v teplicich, dela treneru Kmochovi hodne vrasek.Pribram zatim nevyvalcila zadny bod ae oproti dynamu mela soupere z horni poloviny tabulky.Verim ze v Pribramy budou hraci hladovy po fotbale.Naposledy hrali pred tydnem a pul na slavii.Trener Morales vi ze vitezstvi de ruku v ruce se vstrelenym golem.Jenze stejny problem maji i Budejice.Verim spise domacim, a bankovnimu kontu Starky, ktery urcite zajisti rozhodcim dobre zazemi ve prospech sveho tymu.

Tip 1:0 a gol z penalty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele