26. kolo
06.05.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 0:1

Liberec šel do zápasu s jasným cílem, výhrou by se posunul zpět do čela tabulky a navíc by ukončil nepříjemnou sérii, v Plzni naposledy vyhrál před osmi lety. Domácí se díky nečekaným úspěchům venku dostali až na pátou příčku, doma ovšem stále ztrácí.

A hned od počátku utkání se to potvrzovalo. Hosté si vytvořili herní převahu a dokázali ji využít hned v 9. minutě, ale střelec Nezmar stál v ofsajdu. Zápas byl pak o něco vyrovnanější, Plzeň si vytvořila šanci až ve 26. minutě, ale Krbečkova hlavička postrádala důraz. Ke slovu se pak opět dostal Nezmar, když se ocitl osamocen ve vápně, ale střelu ke vzdálenější tyči skvěle vytěsnil Daněk. V úplném závěru prvního poločasu se mohl do šance dostat domácí Malchárek, ale nevyužil volného prostoru a špatnou přihrávkou ztratil možnost na gól.

Druhý poločas začal hrou nahoru-dolů, ale žádný z hráčů nedokázal zakončit. Když se neujala krásná dalekonosná střela domácího Procházky a Daněk na druhé straně vyrazil střelu Papouška, začali hráči spíše bránit a šancí ubylo. V 90. minutě však zahrál rychlou akci hostující Liberec a než si plzeňští hráči uvědomili, co se děje, využil Parksovo přiťuknutí Blažek a přízemní střelou rozhodl vyrovnané utkání. Liberec tak získal tři body, díky nimž se posunul zpět do čela tabulky, o bod před Spartu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

0:2 (Blažek,Nezmar)

Reagovat
smazaný uživatel

ano,liberec jede a pojede dál!!!

MISTŘI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele