21. kolo
07.04.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:1

Téměř neuvěřitelný výsledek se zrodil na stadionu U Nisy. Liberec v minulém kole porazil Brno na jeho hřišti, teď si ale doma nedokázal poradit s posledním Slováckem. Skóre utkání otevřel svým letošním premiérovým gólem Jan Nezmar, který mířil už do odkryté brány po skvělé přihrávce Hodúra. Hosté mohli vyrovnat ve 30. minutě, kdy Ivana pálil z 25 metrů, ale jeho střela letěla jen těsně kolem brány Zbyňka Hauzra. Liberec byl aktivnější, svou další šanci nevyužil Nezmar.

Hned na začátku druhého poločasu udělal trenér Malura první změnu, na hřiště poslal Racka a ten se mu také patřičně odvděčil. V 70. minutě se po protiútoku dostal ke střele z hranice pokutového území a dokázal překonat Hauzra. Tento gól Liberecké zaskočil a hosty posadil na koně. Slovácko svého soupeře překvapivě přehrávalo a mohlo dokonce získat tři body. V 84. minutě sprintoval úplně sám Ivana na brankáře Hauzra, ale vysoko přestřelil.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Haha 1:1 tak to ses dobře sekl!

Reagovat
HOST*Tomas

slovacko remizovalo 1:1 ja fandim sparte ale ted sem fandil slovacku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele