19. kolo
13.03.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 97 0:0

Souboj třetího se čtvrtým předpovídal kvalitní a zajímavý fotbal, opak byl ale pravdou. Už od začátku byl zápas plný nepřesností na obou stranách a 3203 diváků, kteří zavítali na teplická Stínadla, se tak spíše nudili. Jablonec hrál z počátku utkání hodně nervózně a defenzivně, postupem času hru více otevřel, žádnou šanci si ale nevypracoval. Tepličtí sice měli územní převahu, k zakončení se ale dostat nedokázali. Nejvýraznější postavou byl teplický Sunsing, který hýřil aktivitou, což se ale nedalo říct o ostatních hráčích Teplic. Domácím určitě nepomohl ani pískot diváků při odchodu do kabin na poločasovou přestávku.

Po změně stran pokračovalo tempo nastolené v prvním poločase a hru rozhodně nezkvalitnila ani série nepřesných rozhodnutí ze strany rozhodčích. Oživit hru se domácí trenér Mareček pokusil dvojím střídáním v 61. minutě. Na trávník se dostali Fenin a Verbíř, kteří se sice po svém nástupu na hrací plochu snažili změnit "hru na vyčkávanou" několika rychlými křídelními výpady, po pár minutách ale odpadli a přizpůsobili se ostatním. Zápas tak dospěl do "zasloužené" remízy 0:0.

"Jablonec přijel s jasným cílem odvézt bod a má k tomu ideálně poskládaný tým, zatímco my máme sedm hráčů, kteří ještě loni ani nevěděli, co je ligová kabina," konstatoval Mareček. "Bylo by bláhové tvrdit, že jsme sem přijeli s kdovíjak aktivní hrou. Soustředili jsme se na obranu a když jsme přečkali úvodní domácí nápor, už se nám dýchalo lépe," uvedl Rada.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele