čtvrtfinále
07.04.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Yuya Osako (© AFP)

Brémy si zahrají semifinále DFB-Pokalu, venku těsně skolily Řezno

Německý pohár se zpožděním zjistil svého posledního semifinalistu. Utkání na půdě Řezna, druholigového celku, se mělo konat už v březnu, odložené ale bylo kvůli několika případům nákazy koronavirem v táboře domácích, a muselo se tak hrát až nyní. Nakonec v něm přece potvrdily roli mírného favorita Brémy, kterým zaručil postup do další fáze Yuya Osako.

Werder si tedy napravil svou reputaci po třech ligových porážkách v řadě, naposledy přitom neodvedl vůbec špatný výkon ve Stuttgartu, leč prohrál. Od prvních minut se jinak v úvodní sestavě objevili i čeští reprezentanti Jiří Pavlenka a Theodor Gebre Selassie, kteří se o finále se svými spoluhráči poperou s favorizovanějším Lipskem, a to doma na konci tohoto měsíce.

Hosté byli na hrací ploše přece jenom o něco aktivnější než jejich protivník a asi si končený úspěch zasloužili. O osudu klání, které obecně příliš gólových možností nenabídlo, rozhodla 52. minuta, to když Friedl vyslal přes půl hřiště dlouhý centr do pokutového území, v něm si nestrážený Osako zpracoval balón na prsa a z voleje pak z blízkosti pohotově rozvlnil síť.

Autor: Patrik Sandev / livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele