Další články

UEFA odložila všechny nejbližší zápasy v Izraeli

Evropská fotbalová unie (UEFA) odložila dnes všechny zápasy naplánované v nejbližších týdnech v Izraeli, který vyhlásil po útoku palestinských radikálů válečný stav. Od soboty probíhají krvavé boje v Pásmu Gazy, které hnutí Hamás ovládá. Konflikt si vyžádal stovky obětí a zraněných na obou stranách.

Bayern Mnichov podepsal pětiletou smlouvu s izraelským brankářem Peretzem

Bayern Mnichov získal z izraelského klubu Maccabi Tel Aviv brankáře Daniela Peretze a podepsal s ním pětiletou smlouvu do léta 2028. Podle médií za třiadvacetiletého gólmana zaplatí pět milionů eur (120 milionů korun).

Keane získal první angažmá jako hlavní trenér, povede Maccabi Tel-Aviv

Robbie Keane začíná trenérskou kariéru a na úvod bude pracovat v Izraeli. Někdejší irský útočník se dohodl na spolupráci s Maccabi Tel-Aviv, smlouva je platná na dva roky.

Mara odešel z Liberce do Beitaru Jeruzalém na hostování s opcí

Guinejský reprezentant Kamso Mara odešel z Liberce do Beitaru Jeruzalém na roční hostování s opcí. Poslední celek prvoligové tabulky o tom informoval na svém twitteru.

Na fotbalisty v Tel Avivu stříká v tunelu dezinfekce

Hráči v izraelské lize chodí při zápasech na Bloomfieldově stadionu v Tel Avivu na trávník speciálním tunelem, v němž jsou postříkáni dezinfekcí. Speciální aerosolová mlha má zamezit šíření nemoci covid-19.

Sparťan Hašek do Haify nepřestoupí, nedohodl se na smlouvě

Záložník Martin Hašek z pražské Sparty do Maccabi Haifa nepřestoupí. Čtyřiadvacetiletý hráč podle webových stránek izraelského klubu odmítl podepsat smlouvu v podobě, jak byla dohodnuta před jeho příletem do Haify.

Záložník Zeman skončil v Izraeli a vrátil se do Příbrami

Záložník Martin Zeman po půl roce skončil v izraelském klubu Hapoel Raanana a vrátil se do Příbrami, kde už působil v letech 2014 a 2015. Středočeši s bývalým hráčem Plzně či Sparty podepsali dvouletou smlouvu.

Češi v zahraničí: Skóroval Kadeřábek, Štěch slavil postup

Obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se trefil do sítě Borussie Mönchengladbach. Gól dal za rezervu Ajaxu také záložník Václav Černý. V Anglii neúspěšně bojoval o postupové play-off do Premier League Tomáš Kalas s Bristolem, naopak postup do druhé ligy slavil brankář Marek Štěch s Lutonem.

Benayoun v 38 letech pověsil kopačky na hřebík

Yossi Benayoun za sebou má poslední zápas aktivní kariéry. Nyní už někdejší izraelský záložník si velké jméno udělal především díky působení v anglické Premier League a na závěrečné roky se uchýlil do vlasti, dnes pak prostřednictvím sociálních sítí oznámil konec aktivní činnosti...

Češi v zahraničí: Obránci kanonýry - trefili se Suchý i Sivok

Góly o víkendu zapsali Tomáš Necid z nizozemského Haagu i Michal Papadopulos z polských Gliwic. Blýskl se i netradiční střelec Marek Suchý ze švýcarské Basileje, který zajistil svému týmu bod. Stejně tak se trefil i Tomáš Sivok v izraelské lize.

Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Češi v zahraničí: Necid si udržel střeleckou formu, exceloval Kadeřábek

Pavel Kadeřábek byl u zázračného zmrtvýchvstání Hoffenheimu na hřišti Borussie Dortmund a podílel se na něm gólem a asistencí. V nizozemské první lize se prosadil po týdnu opět Tomáš Necid. O patro níž se trefil obránce Josef Kvída za Nijmegen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele