Bayern Mnichov podepsal pětiletou smlouvu s izraelským brankářem Peretzem

26.08.2023, 09:10
Aktuality

Bayern Mnichov získal z izraelského klubu Maccabi Tel Aviv brankáře Daniela Peretze a podepsal s ním pětiletou smlouvu do léta 2028. Podle médií za třiadvacetiletého gólmana zaplatí pět milionů eur (120 milionů korun).

Peretz by měl krýt záda pětatřicetiletému Svenu Ulreichovi, jenž se v německém velkoklubu na začátku sezony při absenci zraněného kapitána Manuela Neuera posunul do role jedničky.

Rodák z Tel Avivu má na kontě jeden start na seniorskou reprezentaci. Zástupce Bayernu zaujal Peretz na letošním mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let, kde v utkání základní skupiny proti Německu chytil dvě penalty. Překonat ho nedokázali čeští hráči v rozhodujícím duelu o postup ze skupiny a Izraelci na turnaji došli až do semifinále.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Heresy

Tak vitej no

Reagovat
risk je zisk

Mně se tyhle přestupy nadějných gólmanů líbí.

Může jen překvapit a třeba se i chytit.

Reagovat
esmuellert

Neuer 2.0

Reagovat
Rich

Podle posledních zpráv, to vypadá na druhého Neuera, tak jsem zvědavý... Ale Bayern nedělá flopy a věřím, že bude super. Jinak Nubel se včera předvedl, takový vlastňák se jen tak nepovede.

Reagovat
Rudnevs

Bayern nedělá flopy? Dovoľ mi pripomenúť ti, že vás trénuje Thomas Tuchel a naposledy, keď ste sa snažili nahradiť dlhoročného brankára, tak z toho vznikol Michael Rensing a Thomas Kraft.

Reagovat
Kocour Klapuška

Ja jsem patril spis do klubu, ktery Krafta nehejtil. Jasne, delal chyby, jako ostatne Neuer tehdy taky, ale ten hate na neho byl prehnany. A potom zapase, ted uz nevim s kym, jestli Nürnberg myslim, to doslo az do absurdnich rozmeru

Reagovat
Rich

Jsem stejného názoru jako Kocour... Thomas Kraft není žádný flop. Ano byl slabší, ale pořád kvalitní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele