Keane získal první angažmá jako hlavní trenér, povede Maccabi Tel-Aviv

26.06.2023, 13:22
Aktuality

Robbie Keane začíná trenérskou kariéru a na úvod bude pracovat v Izraeli. Někdejší irský útočník se dohodl na spolupráci s Maccabi Tel-Aviv, smlouva je platná na dva roky.

42letý Keane během kariéry hrával za Tottenham, Leeds United, Liverpool, Coventry City, West Ham nebo Aston Villu a dlouhodobě patřil do irské reprezentace, celkem nastřílel přes 400 soutěžních branek. U národního týmu se pohyboval i jako asistent trenéra, na klubové scéně tuto roli zastával i v Middlesbrough a naposledy Leedsu.

"Jsem nadšen, práce v Maccabi představuje velkou výzvu. Společně se svými asistenty se těšíme na začátek nového angažmá a věříme ve své schopnosti. Uděláme vše, co bude nezbytně nutné, aby byl tým dobře připraven na nadcházející sezonu," řekl po podpisu kontraktu.

Maccabi Tel-Aviv letos skončilo na třetím místě tabulky a trenéra v tomto roce nemění poprvé. Začátkem ledna na lavičku usedl Španěl Aitor Karanka, který se s vedením minulý týden dohodl na rozvázání spolupráce.

Autor: Tomáš Pavlík / maccabi-tlv.co.il

Komentáře (2)

Přidat komentář
Coutinho10

mrštný Robbie Keane

Reagovat
Thelvin

Pan útočník, u nás byl skvělý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele