základní část, 27. kolo
18.03.2023 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carlos Augusto (© AFP)

Monza bere s Cremonese pouze bod

Nováček z Monzy si brousil zuby na první polovinu tabulky, ovšem po remíze 1:1 s Cremonese si zatím může nechat zajít chuť. Po hodině hry to totiž byli hosté, kdo se ujal vedení, ale o osm minut později přispěchala Monza s vyrovnávací brankou.

Monza tak zůstane po víkendu na třináctém místě, ovšem s velkým náskokem na sestupové příčky. Tam se naopak brodí Cremonese, pro které remíza vlastně vůbec nic neřeší.

V prvním poločase sice branka nepadla, ale o brankové příležitosti nebyla nouze. Již ve 14. minutě se blýskl skvělým zákrokem Carnesecchi, když se efektivně vrhl proti střele Izza. O chvíli později musel brankář Cremonese znovu na zem, tentokrát po hlavičce Petagny.

Carnesecchi se v prvním poločase překonával a jen jeho zásluhou drželo Cremonese v Monze nerozhodný výsledek. Před koncem první půle vyrazil střelu Ciurrii.

Ve druhém poločase přišlo přesně to, čeho se domácí obávali. V 61. minutě se hostům podařil kontr a po pěkné kombinaci uklízel balón do sítě Daniele Ciofani. Naštěstí pro Monzu přišla rychlá odpověď. Carlos Augusto procedil balón mezi nohy obránce i padajícího Carnesecchiho a dvacet minut před koncem byl stav znovu nerozhodný.

Žádný z týmů neměl dostatek sil rozhodnout zápas ve svůj prospěch a remíza 1:1 už se nezměnila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele