13. kolo
21.11.2021 12:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Keita Baldé (© AFP)

Cagliari vybojovalo na půdě Sassuola bod

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi Sassuolem a Cagliari. Domácí v zápase dvakrát vedli, ale odpověď Sardiňanů byla vždy blesková. Na branky Scamaccy a Berardiho odpověděli Keita Baldé a kanonýr Pedro.

Úvod utkání nabídl opatrnou podívanou, při které ani jedna strana neměla navrch. První, opravdu stoprocentní příležitost mělo ve 25. minutě Sassuolo, ale křižnou střelu nedokázal na zadní tyči nikdo z domácích usměrnit do sítě. O chvíli později selhal v dobré možnosti i Raspadori a na druhé straně hlavičkoval Ceppitelli nad břevno.

Ve 37. minutě už to domácím klaplo. Gianluca Scamacca dostal pas od Berardiho do samostatného úniku a naložil s ním jako zkušený útočník. Střelou k tyči nedal Cragnovi šanci. Sardiňané ale nezaháleli a přispěchali s bleskovou odpovědí. Do Nandezovy přihrávky vzduchem se položil akrobaticky Keita Baldé a ani Consigli neměl šanci zasáhnout. Mapei Stadium se tak dočkal v prvním poločase dvou branek, ačkoliv příliš brankových příležitostí k vidění nebylo.

Po změně stran už to bylo veselejší a hned z kraje zazdil velkou možnost střelou vedle Berardi. Sassuolo to nemuselo mrzet, protože za další tři minuty sudí odpískal v jejich prospěch pokutový kop. Frattesiho ve vápně sundal Lykogiannis a Domenico Berardi se ze značky pokutového kopu nemýlil.

A vedení domácích opět netrvalo dlouho. Frattesi se tentokrát proměnil ve faulujícího a po jeho zákroku na Pedra zahrávalo penaltu i Cagliari. Sám João Pedro penaltu s přehledem proměnil a srovnal na 2:2. Tento stav nevyhovoval především domácím a Sassuolo mělo do konce utkání šance to změnit. Cagliari několikrát podržel Cragno a i díky němu si hosté odvážejí z Mapei Stadium cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele