19. kolo
21.12.2021 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov zastavil Atalantu, oba kluby mají po bodu

Janov posbíral v posledním kole tohoto roku důležitý bod, když nenechal skórovat Atalantu. Trenér Ševčenko tak může slavit cenný výsledek a aspoň trochu si oddechnout.

Atalanta potřebovala za každou cenu reagovat na poslední porážku, kterou utrpěla z rukou AS Řím. A ideální šanci měla dnes večer, kdy se podívala do Janova. To je kapitola sama o sobě a trenér Andrij Ševčenko stál před téměř nesplnitelnou misí. O tom, jak moc těžké pro jeho hráče dnešní utkání bude, se janovský celek přesvědčil už po pár minutách.

V té páté se Duván Zapata dostal do šance a ve vápně vypálil, ale brankář Salvatore Sirigu vytasil bezchybný zákrok, kterým kolumbijskému útočníkovi pokazil radost z gólu. Zapata se po pár minutách dostal k dalšímu zakončení, tentokrát ho vyslal do šance Mirančuk. Na poslední chvíli ale Zapatu zastavil Biraschi.

Když už to vypadalo, že se Atalanta dostane do šance, zasáhla buď domácí obrana, nebo rovnou brankář Sirigu. Ten držel své mužstvo hodně nad vodou. Pravdou ale je, že Atalanta dnes nebyla zas tak nebezpečná, jak jsme u ní zvyklí a mnoho šancí jí nevycházelo z důvodu nesehranosti či vlastních chyb.

Že by se ve druhém poločase něco zlepšilo, toho se diváci nedočkali. Trenér Gasperini, který se vrátil do Janova, kde strávil tolik let, sledoval, jak se jeho hráči dál trápí. Největší šanci druhé půle měl na svědomí stoper Demiral, který si deset minut před koncem naskočil na centr ze strany, ale míč poslal nad bránu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele