15. kolo
30.11.2021 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Antonín Barák (© AFP)

Hellas trefil tyč, ale gól Cagliari nedal

Hellas zaváhal a trochu překvapivě si z duelu s Cagliari odnáší jen bod. V nepříliš atraktivním utkání jsme se nedočkali ani jedné branky.

Hellas vstoupil do utkání s Cagliari jako jasný favorit a moc dlouho mu netrvalo, než se začal výrazněji prosazovat. Už po pěti minutách se jako první dostal do šance Gianluca Caprari, který rozkmital své rychlé nohy a pokusil se zakončit na zadní tyči. Jenže na míč před prázdnou bránou těsně nedosáhl!

Svojí nátlakovou hrou nutil Hellas soupeř velmi často bránit a do defenzivy si často zapojoval i hlavní střelec, který pošilhává po italské reprezentaci, João Pedro. Zajímavou šanci si pro sebe vytvořil Nahitan Nández, jehož ránu musel brankář Montipò vyrážet na poslední chvíli. Jeho protějšek, Radunović, musel likvidovat ránu ze standardky od Velosa.

Radunović měl plné ruce práce s technickým obstřelem Antonína Baráka, jenž mířil velmi dobře na zadní tyč. Radunović se ale blýskl parádním reflexem. Druhá půle byla ještě méně atraktivní než ta první a jedinou větší šancí až do konce utkání se stalo Günterovo zakončení po rohovém kopu, které zastavila vzdálenější tyč!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele