8. kolo
17.10.2021 12:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

João Pedro (© AFP)

Cagliari si dalo k "obědu" Sampdorii, šlo o první výhru v sezoně

Krátce po poledni se v Sardegna Aréně na Sardinii potkaly týmy Cagliari a Sampdorie, přičemž radost po devadesáti minutách měli domácí. Cagliari ovládlo už první poločas, aby nakonec zvítězilo konečným výsledkem 3:1 a získalo poprvé v nové sezoně všechny tři body.

Cagliari se konečně dočkalo a přispěl k tomu i povedený začátek. João Pedro si totiž už ve 4. minutě seběhl na zadní tyč, počkal si na centr Keity Baldého a hlavou poslal balón do sítě. Cagliari rychle vedlo, ale stejně rychlá mohla být i odpověď. Antonio Candreva si šikovně navedl balón ke střele a přízemní ranou orazítkoval tyč! Další průběh zápasu už byl klidnější a naprosto vyrovnaný.

Sampdoria postupně získávala mírnější převahu, ale to bylo dáno domácím vedením a snahou "Námořníků" o vyrovnání. Hosté se ale nemohli dlouho k ničemu dostat a do kolen je srazila fantastická střela Martína Cácerese čtvrthodinu před koncem. Cáceres si zpracoval odvrácený balón na prsa a parádní střelou do šibenice nedal Auderovi šanci.

Cagliari vedlo o dva góly a bylo na nejlepší cestě konečně získat první vítězství v sezoně. Sampdoria se ale nechtěla vzdát a závěr zdramatizovala. Morten Thorsby si dobře seběhl na centr a z malého vápna hlavou snížil. Sampdoria se pak hnala za vyrovnáním a pochopitelně otevírala zadní vrátka.

Ve druhé minutě nastavení měl na kopačce vyrovnání Caputo, jenomže výborně zasáhl brankář Cragno. Následně neudržel nervy na uzdě trenér Roberto D'Aversa a po červené kartě byl vykázán na tribunu. Sardiňané se strachovali až do úplného konce, tedy přesně řečeno do třetího gólu ve čtvrté minutě nastavení. Propadlého balónu využil Murru a jeho pobídku ztrestal druhým gólem v zápase João Pedro.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zde zkusím zlehoulinka nesouhlasit s bookmakerem. Tip 2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele