9. kolo
28.11.2020 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Radost hráčů Interu (© AFP)

Sassuolo poprvé prohrálo, od Interu dostalo tři branky

Sassuolo poprvé v sezoně poznalo, co je to prohra. Tuhle hořkou zkušenost mu připravil Inter, třebaže poslední týdny se mu zrovna dvakrát nedaří. Z původně atraktivního duelu se nakonec stala jednostranná záležitost, Nerazzuri vyhráli 3:0.

Inter především v Lize mistrů předvádí jedno zklamání za druhým a dnes chtěl ukázat razantní zlepšení. A začal nejlépe, jak mohl. Už ve čtvrté minutě Sánchez našel obloučkem Lautara Martíneze, který dohnal míč před brankářem a přeloboval ho. I díky obránci Chiricheşovi sice nezakončil, ale posunul míč právě na Alexise Sáncheze. Tomu už nedělalo potíže zakončit do poloprázdné brány.

V osmé minutě se málem prosadil Ivan Perišić, který umotal obránce a z úhlu tvrdě vypálil, jenže Consigli si poradil. V další šanci Lautara Martíneze zasahovat ani nemusel, protože mladý Argentinec pálil z dálky těsně vedle. O dvě minuty později už se ale Inter prosadil znovu. Po rohovém kopu akce pokračovala, balon propadl na zadní tyč a tam ho na bránu napálil Arturo Vidal. Jenže do střely mu vlétl Vlad Chiricheş, který si vstřelil ukázkového vlastňáka.

Rychle prohrávat o dvě branky, to se Sassuolem docela zamávalo. Delší dobu se v ofenzivě hodně trápilo a zkoušelo to v podstatě jen střelecky bez většího úspěchu. Djuričić to vzal na sebe a pálil, ale mířil jen mimo bránu. Stejně tak skončil pokus Lautara Martíneze na druhé straně.

Trenér De Zerbi několikrát vystřídal, ale ani čerstvé síly jeho týmu nepomohly k lepšímu výsledku. Naopak. Sassuolo po hodině hry propadlo v obraně, centrovaný míč od Darmiana zachytil Roberto Gagliardini, jednou nohou si míč zvedl a druhou napálil krásně mimo dosah brankáře Consigliho!

O vítězi bylo tím pádem definitivně rozhodnuto. Ale to neznamenalo, že by Interu vedení o tři branky stačilo. Sánchez se pokoušel o další trefu střelou z dálky a střídající Romelu Lukaku byl blízko brance. Po přihrávce do vápna se sice radoval, ale sudí mu radost pokazil mávaným a pískaným ofsajdem. I tak se ale fandové Interu dočkali skvělého představení.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
cink

2

Reagovat
Recoba Inter

Sassuolo je super a očekávám, že nám to dost znepříjemní. Jestli však příjde další bodová ztráta, tak očekávám už od dalšího kola postupný obrat. Teď jde o to podat hrdý a poctivý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Podat hrdý a poctivý výkon, proti Sassuolu, OK ...

Reagovat
Recoba Inter

Hrdý a poctivý výkon můžeš přece podat vždycky když chceš. I když v tvém týmu hraje Arturo Vidal.

Reagovat
syraLFC

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele