27. kolo
13.03.2021 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Hamed Junior Traorè (© AFP)

Sassuolo před koncem strhlo pětigólový duel na svou stranu

Velmi atraktivní duel na Mapei Stadium skončil těsnou výhrou domácích, kterým tři body zajistil až před koncem Hamed Traorè. Hellasu k bodům nepomohla zlepšená hra ve druhé půli ani dvě branky, protože Silvestri inkasoval hned třikrát.

Poprvé to bylo hodně rychlé, zkušený brankář se dost možná ani pořádně nerozcvičil, když už lovil míč ze sítě. V páté minutě totiž Gregoire Defrel před vápnem přiťukl míč Manuelu Locatellimu a jeden z nejzajímavějších italských záložníků v lize krásnou ranou obstřelil vše před sebou.

Své šance měl i Hellas, který se chtěl co nejrychleji oklepat z brzkého inkasování. Po třinácti minutách ale Antonín Barák hlavičkou našel jen rukavice perfektně zasahujícího Consigliho. Faraoni se poté protáhl až do vápna, ale tam mu míč uskočil a dezorientovaný pravý bek nezakončil. Pár minut před koncem první půle se do zakončení naopak dostal veterán Ciccio Caputo, jenže jeho pokus minul tyč.

Zkušeného útočníka to muselo hodně mrzet, protože ve 43. minutě hosté srovnali krok. Hellas se prokombinoval až do vápna a na zpětnou nahrávku si naběhl zcela volný Darko Lazović. Na něj obránci Neroverdi totálně zapomněli a brzy litovali - 1:1.

Jejich lítost ale netrvala zas tak dlouho. V 52. minutě totiž hostující obrana neodvrátila centr do vápna, míč si nebezpečně blízko brány zpracoval Filip Djuričić a poslal ho nekompromisně do brány!

O chvíli později málem vrátil Hellas do hry Barák, který krásným kopem přes hlavu překonal Consigliho, jenže na brankové čáře míč vyrazil vracející se obránce Ferrari. Za další minutu už to Hellasu vyšlo. Přetažený centr si po rychlé akci hostí našel na zadní tyči Federico Dimarco, který jej z voleje poslal do sítě - 2:2.

Ani to ale nebyl konečný výsledek. Sassuolo hrálo až na doraz a vybojovalo rohový kop. Ten obrana Hellasu neodvrátila daleko, za vápnem si jej se štěstím našel mladík Hamed Junior Traorè a tvrdou ranou doprostřed vybojoval domácím tři body!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele