23. kolo
20.02.2021 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Francesco Caputo zařídil vyrovnání (© AFP)

Sassuolo si i v oslabení rozdělilo body s Bolognou

Jednoznačně bodovou ztrátu mají za sebou v Sassuolu. V sobotu večer Neroverdi nedokázali porazit Boloňu ani při více než hodinové přesilovce. Rossoblu přišli ve 30. minutě o vyloučeného Hickeye a i když tou dobou už vedli, Sassuolo víc jak hodinu přesilovky využilo pouze k vyrovnání.

Výsledkově se tak naplnily předzápasové prognózy, podle kterých to měl být vyrovnaný duel. Sassuolo do něho vstoupilo aktivněji, ale v 17. minutě přišlo obrovské zaváhání v obraně, které okamžitě potrestal Barrow ve spolupráci s Robertem Sorianem. Přesněji řečeno: Barrow vybojoval balón a pak ho nezištně předložil Sorianovi, který skóroval. Boloňa vedla, ale ještě netušila, že po půlhodině hry si zápas výrazně zkomplikuje. Aaron Hickey ostře zajel do Muldura a tady nemohlo následovat nic jiného, než červená karta.

Siniša Mihajlović musel rázem sáhnout do sestavy a ještě do konce prvního poločasu mělo Sassuolo příležitost k vyrovnání. Střelu záložníka Locatelliho však kryl Skorupski.

Bylo samozřejmě otázkou, jak dlouho se Boloňa vydrží bránit. Povedlo se to do 52. minuty, než převzal balón po zablokované ráně Djuričiće Francesco Caputo a před Skorupskim bezpečně zakončil - 1:1. Sassuolo se rázem dostalo do sedla a mělo ještě víc jak půlhodinu na dokončení obratu.

Každopádně i když byli domácí aktivnější, rozhodující branku ne a ne vstřelit. Patnáct minut před koncem se pověsil do vzduchu Marlon a Skorupski vytáhl proti jeho hlavičce skvělý zákrok. O něco nepřesnější byl Berardi, jenž pro změnu těsně minul zařízení. Gólem neskončil ani závěrečný nápor, a tak se oba celky rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele