34. kolo
02.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

Sassuolo udrželo Atalantu na uzdě a potěšilo fanoušky Interu

Inter králem Serie A! Právě tohle utkání totiž rozhodlo o novém vítězi Scudetta. Atalanta, pokud chtěla nějak zdramatizovat a aspoň na chvíli odložit oslavy Interu, musela Sassuolo porazit. To se jí ale nepovedlo a odvezla si jen bod.

A jak to tak bývá v soubojích těchto dvou týmů, opět jsme se nenudili a bylo to pořádné drámo. Šance střídala šanci a předvádět se museli oba brankáři. Jako první Consigli, kterého po ráně z volného přímého kopu pořádně protáhl Ruslan Malinovskyj. Atalanta si ale cestu za třemi body sama zkomplikovala. Už po 23 minutách totiž Bogův náběh zachytával brankář Gollini jen za cenu faulu a byl sudím vyloučen!

Přesto se Atalanta dokázala dostat do vedení. Osm minut po odchodu Golliniho si Robin Gosens naběhl do vápna a pohotovou ranou k tyči zakončil rychlou kombinaci svého týmu - 1:0.

Odpovědět mohl Berardi, jenže jeho rána zamířila těsně vedle. Domácí neroverdi málem šokovala minuta 44., ve které inkasovali. Naštěstí pro ně ale gól Zapaty pro předchozí ofsajd Hateboera neplatil. Dnešek Atalantě celkově nevycházel a všechno se zhoršilo v 51. minutě. Traoré prosvištěl do vápna a nechal se faulovat Tolóiem, což sudí odsoudil jako faul.

K nařízené penaltě se postavil Domenico Berardi a nemýlil se! Atalanta se mohla rychle dostat do vedení, jenže Malinovskyj nevyzrál na perfektně zasahujícího brankáře Consigliho. Na opačné straně sice skóroval Raspadori, jenže i v jeho případě se jednalo o ofsajd.

Drama ale nepřestávalo. V 77. minutě mohl oslavy Interu odložit Luis Muriel, který se nechal ve vápně faulovat a srovnal počet hráčů na hřišti, jenže fantastický Consigli jeho ránu vyrazil!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele