24. kolo
28.02.2021 15:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Ilija Nestorovski (© AFP)

Udine přetlačilo Fiorentinu gólem Iliji Nestorovskiho

Jediný gól nakonec padl v utkání mezi Udinese a Fiorentinou, který nabídl obecně vyrovnanou a bojovnou partii. Dlouho to v Dacia Aréně vypadalo na remízu, ovšem čtyři minuty před koncem vstřelil vítěznou branku Ilja Nestorovski.

Nebyl to zrovna záživný zápas, tím spíš, že proti sobě nastoupily dva týmy z dolní poloviny tabulky. První poločas nabídl jen jednu větší příležitost a to na domácí straně, ovšem střela Strygera Larsena z úhlu skončila na vynikajícím zákroku Dragowskiho. Bohužel nic dalšího už se nestalo.

Trenéři Luca Gotti i Cesare Prandelli ponechali základní jedenáctky, a tak se v nastoleném trendu pokračovalo i po změně stran. Jinými slovy nuda, nuda a nuda. Fiorentina měla na začátku druhého poločasu možná o něco větší převahu, ale šanci si nevytvořila ani jednu.

Zajímavé příležitosti přišly později a Arslanova tvrdá rána prolétla těsně vedle. Každopádně převaha Zeber začínala koncem zápasu narůstat. V 85. minutě přestřelil z hranice vápna Rodrigo de Paul a hned o minutu později vstřelil vítěznou branku Ilja Nestorovski. Ten zůstal na malém vápně úplně sám a po centru De Paula zblízka chladnokrevně hlavou zakončil. Fiorentina se ještě snažila oživit hru, ale měla málo času a vyrovnat se jí nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Etika

0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele