20. kolo
29.01.2021 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Belotti zachránil Turínu proti Viole aspoň bod

Fiorentina se hodně natrápila, aby Turínu vstřelila aspoň jednu branku a není divu, protože poměrně dlouhou dobu hrála dokonce o devíti hráčích. Toho Býci využili v samém závěru, kdy na konečných 1:1 srovnal Andrea Belotti.

Od prvních minut se Býci snažili prosadit zejména prostřednictvím nákopů na duo Zaza - Belotti, jenže ani tihle dva útočníci si žádnou větší šanci vytvořit nedokázali. Naopak mohla udeřit Fiorentina. Dušan Vlahović totiž dostal krásnou průnikovou nahrávku mezi obránce a snažil se obstřelit brankáře Sirigua. To se mu i povedlo, jenže mířil jen do tyče!

O pár chvil později našel Zaza přihrávkou za obranu Lukiće, který sice hlavičkoval na bránu, jenže rychlými reflexy se blýskl polský brankář Dragowski! Na brankové konstrukce to ještě do konce první půle bylo vyrovnané, protože po samostatném úniku se do břevna trefil i Simone Zaza.

Pouhých pět minut po změně stran si sice Dušan Vlahović naběhl mezi obránce a překonal Sirigua, jenže pomezní rozhodčí mával ofsajd. Po hodině hry se fanouškům Fialek asi zastavil tep. Lukićův průnik do vápna totiž zastavil Gaetano Castrovilli u vápna faulem a dostal rovnou červenou kartu! Přesto se Viola prosadila. Franck Ribéry si totiž narazil míč s Bonaventurou a poté obešel i brankáře Sirigua - 1:0.

Fialky se vlastně o body připravily samy. Dvacet minut před koncem neudržel nervy na uzdě obránce Milenković, který se srazil hlavou s Belottim a po jeho teatrálním pádu sudí ukázal červenou i srbskému obránci. Právě italský kanonýr měl ale nakonec poslední slovo. V 88. minutě totiž po krásném centru od Verdiho na zadní tyči ve skluzu usměrnil míč do sítě - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele