3. kolo
04.10.2020 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma dala zapomenout na předchozí porážky a skolila Hellas

Prvního vítězství v nové sezoně se dočkala Parma a stačil k tomu jediný gól, vstřelený už v první minutě zápasu. Ideální pobídku Karamoha zakončil do prázdné branky Jasmin Kurtić. Další vývoj utkání byl vyrovnaný a šancí pomálu.

Parma vstupovala do zápasu s tím, že chce konečně získat nějaké body do tabulky a nejlépe všechny tři. Proti byl Hellas, který naopak v obou případech zvítězil, byť jednou tomu bylo kontumačně.

Na úvodní gól zápasu se opravdu nečekalo dlouho. Karamoh si zpracoval dlouhý nákop a poté neomylně přihrál před branku, kde Jasmin Kurtić dokonal dílo. Zaskočený Hellas okamžitě zvýšil obrátky, ale recept na pozornou obranu Ducali hledal marně. Parma pak mohla prostřednictvím Gervinha udeřit podruhé, avšak útočníkovi z Pobřeží slonoviny scházela větší přesnost. V samotném závěru poločasu pak vyslal skákavou střelou Kurtić, ale i v tomto případě chyběla přesnost.

Druhý poločas byl z obou stran velmi vyrovnaný a dlouho se hrálo bez šancí. Až v 74. minutě promáchl před brankou Andrea Favilli. Velmi blízko kýženému vyrovnání byl Hellas dvě minuty před koncem, kdy hlavičkoval Günter a Sepe naštěstí pro domácí předvedl reflexivní zákrok. Hellasu se pak rychle krátil čas a Parma si premiérové vítězství v sezoně nenechala vzít.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatím je favorit domácí celek. Jdu proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si hrej bukwico.

Reagovat
smazaný uživatel

I na tebe dojde , bukwico.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele