7. kolo
07.11.2020 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Parmě dominovaly obrany, zápas skončil bez branek

Nic neřešící remízou 0:0 skončil duel na Ennio Tardini v Parmě. Domácí sehráli s Violou takticky svázané utkání s prakticky nulovým počtem brankových příležitostí. Nuda v Parmě vykreslila aktuální situaci, kdy se oběma celkům nedaří podle představ.

Parma v létě posilovala a zajímavé mercato měli i ve Florencii. Oba celky se netají velkými ambicemi, ale od začátku sezony to povážlivě skřípe. Krom toho hodně se spekuluje, zdali Fabio Liverani respektive Beppe Iachini jsou správnými volbami pro svůj tým.

Od začátku to byl především úporný boj o každý metr hřiště s celou řadou nedovolených zákroků a minimem brankových příležitostí. Oběma celkům se jistě nedá upřít snaha, ale vzhledem k tomu, že mají ambice hrát v popředí tabulky, tak to nebyl dobrý výkon. První poločas žádnou šanci nepřinesl, o trochu aktivnější byla Fiorentina, ale ani ona nebyla směrem dopředu nebezpečná.

Fabio Liverani i Beppe Iachini nechali na druhý poločas stejnou jedenáctku a obraz hry se dál neměnil. Snad v 52. minutě alespoň trochu zaměstnal Sepeho Venuti, ale pořád to bylo málo. Fiorentina postupně navyšovala svojí územní převahu a první změny v sestavě dělali i trenéři. Například Fiorentinu postupně posílili Cutrone, Lirola nebo Bonaventura. V 83. minutě se opřel do balonu ze střední vzdálenosti Castrovilli, ale trefil jen střed branky a připraveného Sepeho.

Viola byla i v nastavení víc vidět, ale to nejdůležitější se jí nepovedlo. Parma doma remizovala s Fiorentinou 0:0, což se dá považovat za ztrátu na obě strany.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele