27. kolo
13.03.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Janova (© AFP)

CFC Janov remizoval s Udinese 1:1

Rychlá branka veterána Gorana Panděva nakonec na vítězství domácích nestačila. Udinese stihlo ještě do poločasu vyrovnat, když proměnil pokutový kop Rodrigo De Paul a po zbytek zápasu už žádný další gól nepadl.

Na Luigi Ferraris se v sobotu utkaly dva týmy, které chtějí hrát ve středu tabulky v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček. Vyrovnaný duel se očekával a tak konečný výsledek 1:1 není nijak překvapivý.

V Janově začaly padat branky poměrně brzy. Už v 10. minutě zalepil balón ve vápně Goran Panděv, dobře se s ním otočil a ještě lépe vypálil. Brankář Musso zasáhnout nedokázal a tak Grifone rychle vedli. Udinese dokázalo bleskově odpovědět, ale branka z 12. minuty nebyla pro odmávaný ofsajd uznána.

"Zebry" se dočkaly vyrovnání až po půlhodině hry. Po faulu Criscita v šestnáctce byl nařízen pokutový kop a s jeho exekucí neměl sebemenší problémy Rodrigo De Paul - 1:1. Z prvního poločasu to bylo všechno.

Oba celky se ve druhé půli nedokázaly ani jednou prosadit. Celkově tempo hry výrazně opadlo a spíše než fotbal byl k vidění boj. Konečná remíza 1:1 je zasloužená na obě strany a jak Janov, tak i Udinese zůstávají v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele