3. kolo
04.11.2020 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Saša Lukič (© AFP)

Janov zabral pozdě. Turín slaví první výhru

Turín si poradil s domácím Janovem a slaví první výhru sezony. Pořádně rozkývaná židle pod trenérem Giampaolem se aspoň trochu stabilizovala i přesto, že to rozhodně nebylo bez nervů.

Velký otazník, který musel stresovat trenéra Giampaola, vyřešil zdárně. Andrea Belotti byl připraven k utkání od první minuty. Což logicky pro Janov znamenalo mnohem větší potíže. První branku utkání ale dal někdo jiný. Saša Lukić, který i přes svou pozici vysunutého playmakera není zrovna rodilým střelcem. V 10. minutě se ale zachoval jako typická devítka. Po chybě obránce Goldanigy jej předběhl, využil špatné hlavičky obránce a udržel jej na zádech. Pak už jen neomylně propálil brankáře Perina.

O sedm minut později svitla Grifům naděje na srovnání, když se ve vápně Turína skácel k zemi Pjaca. Sudí sice nejprve ukázal na značku pokutového kopu, ale po nápovědě od Varu a zhlédnutí videa penaltu odvolal!

Grifům dělaly velké potíže zejména náběhy hostí a další takový skončil druhou brankou. A dost smolnou. Belotti si u hranice vápna pohrál s obráncem a centroval na zadní tyč, kde se do jeho pasu položil zcela nechtěně mladík Luca Pellegrini. Jeho snaha o odklizení míče skončila vlastní brankou.

Janov po změně stran několikrát vystřídal, ale aktivnější nebyl. Celkově se hrál hodně urputný, těžkopádný fotbal bez šancí. Janovu ke skórování pokaždé něco málo chybělo. Prosadil se až příliš pozdě. Ve čtvrté minutě nastavení dostal načechraný centr před bránu Gianluca Scamacca a bez milosti jej tvrdou ranou poslal k tyči. Tři zápasy, dva góly. Slušný start pro někdejšího druholigového hráče, co říkáte?

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Largo

Škoda, že jsme nekoupili v létě Scamaccu místo Mayorala. Čtyři soutěžní zápasy, 4 góly. V jeho věku a první sezoně v Serii A.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele