32. kolo
21.04.2021 20:45 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Goran Pandev (© AFP)

Pandev skóroval dvakrát, Benevento taky

Janov se v úvodu přetahoval s Beneventem o vedení a nakonec to u přetahování taky zůstalo. Ani dvě branky Pandeva nestačily CFC ke třem bodům.

Benevento vlétlo do utkání jako Superman do poslední bitky s Darkseidem. Už ve třetí minutě se totiž Gianluca Lapadula nechal ve vápně faulovat Radovanovićem, čímž vlastně nedal sudímu Pairettovi na vybranou. Pokutový kop si vzal na starosti Nicolas Viola a brankáře Perina poslal na opačnou stranu.

Jen o šest minut později už ale bylo srovnáno. Kevin Strootman odcentroval z levé strany a Barbovi se nepovedlo odklidit míč včas. Takže tím vlastně nachystal střeleckou pozici pro Gorana Pandeva, který už razantním zakončením propálil Montipa. Turbulentní úvod ale pokračoval a po pouhých čtyřech minutách už zase vedly Čarodějky. Ani jeden z obránců Janova totiž nedokázal oddělit od míče postupujícího Lapadulu, který postupně obešel celé vápno a nechytatelnou ranou poslal míč do sítě!

Jenže ani to nebylo všechno. Janované reagovali dvougólovým střelcem Goranem Pandevem, který si převzal míč na kraji vápna po chybě Depaoliho a dělovkou na zadní tyč nedal Montipovi žádnou šanci. Sotva po půlhodině hry mohl obrat dokonat Destro, který utíkal sám na Montipa, jenže ten skvěle vyběhl a míč vyrazil!

Krátce po změně stran ukázal střelecké schopnosti Milan Badelj, jehož dělovku musel vyrážet až Montipò. Ke slovu se pak dostal i mladý střelec Beneventa Adolfo Gaich, jenže hlavičkoval jen do boční sítě. Druhý poločas zaostal za tím prvním o notný kus a body se nakonec dělily.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele