22. kolo
15.02.2021 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Antonín Barák (© AFP)

Antonín Barák rozhodl o výhře Hellasu nad Parmou

Český záložník Antonín Barák se stal hrdinou pondělní dohrávky mezi Hellasem a Parmou. Domácí Verona zvítězila 2:1, když rozhodující trefu zařídil český reprezentant. Parma znovu prohloubila svojí krizi a zůstává předposlední.

Zápas na stadionu Bentegodi přinesl úvodní branku už v 7. minutě, když sudí odpískal zákrok brankáře Silvestriho v pokutovém území na Karamoha. Celou situaci si musel potvrdit u videa, které mu dalo za pravdu. K balónu se pak postavil Juraj Kucka a i když Silvestri vystihl směr, jeho prudkou ránu nezachytil. Parma vedla, ale nebylo to na dlouho. O pět minut později zasáhl prodloužený centr Dimarco a teč hostujícího Alberta Grassiho skončila v síti - 1:1.

Po čtvrthodině byl stav opět nerozhodný a další příležitost měli Veronští až ve 38. minutě, kdy Dimarcův přímý kop vyškrábl na roh brankář Sepe.

V úvodu druhého poločasu oba celky prostřídaly a dál pokračoval svižný fotbal. V 61. minutě pak přišle hvězdná chvíle českého záložníka ve službách Hellasu Antonína Baráka. Dimarco rozehrál rohový kop a Barák hlavou překonal Sepeho.

Parma měla na vyrovnání ještě spoustu času, ovšem bylo na ní vidět, že herně není v pohodě a především v ofenzívě prožívá velké trápení. Ve Veroně sice vstřelila gól z penalty, ale ze hry se to zase nepovedlo. Hellas těsné vedení uhájil a upevnil si postavení v první polovině tabulky, zatímco Ducali zůstávají pod D'Aversou předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
berliner

Snad 0:1 ale mam obavu aby to neskoncilo vyrovnavacim golem pro domaci v poslednich minutach

Reagovat
berliner

a tudiz remizou 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele