32. kolo
21.04.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Fabio Quagliarella (© AFP)

Sampdoria zvítězila v Crotone 1:0

Jediným střelcem zápasu se stal nestárnoucí Fabio Quagliarella. V 53. minutě mu Gabbiadini poslal před branku výborný centr a někdejší italský reprezentant zblízka nezaváhal. Porážka Crotone se dala předpokládat, klub už zdá se rezignoval na záchranu a na 99% sestoupí.

Sampdoria cítila velkou šanci na tři body a do Crotone se pustila se vší vervou. Už po osmi minutách nebezpečně střílel na přední tyč Quagliarella a Cordaz musel vyrážet na rohový kop. Šanci si vytvořilo i Crotone, ale Messias trefil jen prostor, kde stál připravený Audero. O slovo se přihlásil také český záložník Jakub Jankto, jehož pokus rozvlnil jen boční síť. A Crotone opět kontrovalo svojí gólovkou, ale stejně jako Messias v předchozím pokusu i Simy trefil jen náruč brankáře Audera. Po dvacet minutách se hra trochu uklidnila a až na sklonku poločasu se řešil zákrok Colleye na Recu, který nakonec nebyl vyhodnocen jako penaltový.

Klíčový moment celého zápasu nastal až po změně stran. Manolo Gabbiadini stihl balón na hrací ploše a pak ho načechraným centrem poslal před prázdnou branku, kde Quagliarella dílo zdárně dokonal.

Pokud byl někdo na straně Crotone vidět, byl to Messias. Jeho další hrozbu utnul rychlým výběhem Audero. Až do konce zápasu si obě strany vytvářely šance, ale žádný gól už nepadl. Quagliarellu vychytal Cordaz a pumelenice Zanellata skončila nad. Crotone se nedočkalo vyrovnání ani v 88. minutě, kdy zblízka přestřelil hostující svatyni Simy. Zmar Crotone tedy pokračuje a jeho sestup do nižší soutěže už je takřka hotovou věcí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele