32. kolo
21.04.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Rolando Mandragora (© AFP)

Turín veze z Boloni bod, přesto se přiblížil sestupu

Remíza 1:1 z Boloni je pro turínské fotbalisty určitě dobrým výsledek, v kontextu dalších zápasů to ale znamená, že se náskok na sestupové příčky zmenšil na čtyři body. Granata má však stále jedno utkání k dobru.

Zatímco Boloňa si v klidu hoví ve středu tabulky, FC Turín se musí hodně ohlížet a v Boloni proto potřeboval získat nějaký bod.

Průběh utkání byl vyrovnaný, ale pro Boloňu nezačal úplně šťastně. Už v 9. minutě musel kvůli zranění opustit hrací plochu Domínguez a toho nahradil Baldursson. Na výraznější šanci se ale čekalo. Až ve 25. minutě se objevila v boloňské defenzívě díra a Belotti sám před Skorupskim neuspěl. Neproměněnou šanci domácí okamžitě ztrestali. Rychlý protiútok zakončil přesnou střelou Mussa Barrow. Turín se z inkasované branky ne a ne oklepat a do šaten šel s jednobrankovým mankem.

Turín začal druhý poločas aktivně a zatímco Zaza ve velké šanci Skorupskiho nepřekonal, o sedm minut později byl úspěšnější Rolando Mandragora. Obrana Rossoblu nedokázala odvrátit balón do bezpečí, prohrála několik hlavičkových soubojů a Mandragora z druhé vlny parádní ranou ze střední vzdálenosti vymetl šibenici.

Další branka už nepadla, byť se zejména Granata pokoušela často o střelbu. Ve statistikách držení balonu i ve střelbě byla o něco aktivnější, ale na výsledku 1:1 se nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolona hraje doma čistě. Mě stačí 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele