2. kolo
28.09.2020 20:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Roberto Soriano (© AFP)

Boloňa předvedla výborný výkon a Parmě nasázela čtyři góly

Fotbalisté Boloni předvedli v pondělní dohrávce vynikající výkon a Parmu porazili vysoko 4:1. Pro tým Siniši Mihajloviće, který v úvodním kole nestačil na Milán, to jsou první tři body do tabulky. Naopak Parma si připisuje druhou porážku a bez zisku bodů je dokonce poslední. Hlavní hvězdou večera byl Roberto Soriano, autor dvou branek a jedné přihrávky.

Takhle by to šlo! Srbský trenér ve službách Rossoblu Siniša Mihajlović byl po zápase nadmíru spokojen. Jeho tým si s Parmou nedělal problémy a za přesvědčivou výhrou vykročil již v prvním poločase.

První obrovskou šanci přitom měla Parma. Brugman si velice dobře seběhl pro načechraný balón za obranu, ale úmysl přehlavičkovat brankáře už mu nevyšel. To vše ve 3. minutě zápasu. Na druhé straně se o dravý průnik pokusil Hickey, ale Laurini ho srazil k zemi a Parma měla štěstí, že se nepískal pokutový kop. Štěstí měla jen chvíli, protože po čtvrthodině hry už to stejně bylo 1:0. Po rohovém kopu hlavičkoval Roberto Soriano a přestože to nebylo na první pohled zřejmé, balón překročil brankovou čáru. O celé situaci hlavního arbitra informovaly hodinky. Vedoucí branka domácí pořádně nakopla a Roberto Soriano zvyšoval ve 30. minutě už na 2:0, když si s balónem u nohy seběhl ke středu a neomylně vypálil. Boloňa vyhrála první poločas s dvoubrankovým náskokem a pokud Parma chtěla zpátky do zápasu, potřebovala po změně stran přidat.

Boloňa ale žádné drama nepovolila a konec všem nadějím učinila krátce po změně stran třetím gólem. Andreas Skov Olsen dostal na hranici šestnáctky tolik prostoru, že levou kopačkou uklidil balón do sítě a zvýšil na 3:0. Parma ještě vykřesala malou naději Hernaniho brankou, při které selhala ofsajdová past domácích, ale vyloučení Iacoponiho jakékoliv naděje překazilo. Boloňa udeřila v zápase ještě jednou, na samotném konci v nastavení prostřelil Sepeho Rodrigo Palacio.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,5+

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele