18. kolo
17.01.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta se tentokrát neprosadila a s Janovem jenom remizovala

Bodovou ztrátu zaznamenala Atalanta Bergamo, která vyšla střelecky naprázdno proti Janovu. Domácí sice měli územní i střeleckou převahu, ale překonat brankáře Perina se jim ani v jednom případě nepodařilo. Nejblíže vstřelenému gólu byl Hans Hateboer, který orazítkoval tyčku.

Janov se pod Davidem Ballardinim lepší a i když má v tabulce stále co dohánět, pro Atalantu představoval nebezpečného soupeře. Bergamaschi v uplynulých třech kolech nasázeli svým soupeřům dvanáct gólů a spadeno měli i na tým, který hraje o záchranu.

Do první gólovky se dostali domácí, ale útočníka Zapatu vychytal v zajímavé pozici Perin. Janovští to kontrolovali svojí akcí, ovšem Shomudorov zakončoval jen těsně vedle Golliniho branky. Pak sice znovu převzali iniciativu domácí, ovšem směrem dopředu to vůbec nešlo a Atalanta neměla do konce poločasu žádnou další příležitost. Spokojenější šli do šaten určitě hráči Janova, pro které byla průběžná remíza 0:0 dobrým výsledkem.

Kdo čekal, že se po změně stran rozjede brankostroj domácích, ten musel být zklamán. Atalantě to nešlo ani po přestávce, byť její převaha na balónu se zvýšila. Až v 65. minutě pálil z voleje do tyče Hans Hateboer a to si Grifone zhluboka oddechli.

Čtvrthodinu před koncem zase Perin vyrazil Gosensovu ránu na rohový kop a konec zápasu se kvapem blížil. Neuspěl ani De Roon, který těsně přestřelil branku a stav 0:0 se až do závěrečného hvizdu nezměnil. Konečná remíza je pro Atalantu citelnou ztrátou, zatímco pro Janov ziskem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele