12. kolo
16.12.2020 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Fiorentina remizovala se Sassuolem a na výhru pod Prandellim stále čeká

Fiorentina se znovu nedočkala ligové výhry. V domácím souboji se Sassuolem rychle prohrávala po gólu Traorého, ale ještě do poločasu stačila vyrovnat - z pokutového kopu se trefil Vlahović. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že půjde o poslední gólový zápis v utkání.

Viola se výsledkově trápí a zatím nenašla medicínu ani pod staronovým koučem Cesarem Prandellim. Domácí sice vstoupili do zápasu aktivně, ale když ve vyložené pozici neuspěl Biraghi a na druhé straně potrestal ojedinělý přechod do útoku Hamed Traoré, byli zase v problémech. Ve 23. minutě navíc nebezpečně pálil Rogério a Dragowski musel vyrážet.

Fiorentina nakonec srovnala díky šikovnosti Francka Ribéryho. Francouzský veterán se nechal ve vápně faulovat a následoval pokutový kop. Dušan Vlahović ho bezpečně proměnil a srovnal poločasový stav na 1:1.

I druhý poločas nabídl několik zajímavých možnosti. Především v 55. minutě orazítkoval po parádní střele břevno Obiang a Fiorentina měla velké štěstí, že zase neprohrávala. Dvacet minut před koncem zase pálil jen do boční sítě Boga! Nutno podotknout, že štěstí mělo i Sassuolo. V 83. minutě si totiž udělal prostor ke střele Ribéry a Neroverdi zachránilo rovněž břevno.

Ribéryho šance byla zároveň tou úplně poslední. Fiorentina opět nedokázala vyhrát a v tabulce se krčí až na sedmnáctém místě. Ztratilo i Sassuolo, které opustilo první čtyřku, je však nadále v těsném kontaktu s absolutní špičkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele