13. kolo
19.12.2020 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Fiorentina si s Hellasem dělí body, oba týmy se prosadily z penalt

Fiorentina si s Hellasem neporadila a opět ztratila body. Už od osmé minuty prohrávala, když se z penalty prosadil Miguel Veloso. Pokutový kop se ale pískal také na druhé straně a protože ani Dušan Vlahović se nemýlil, oba týmy si berou bod.

Plány "Fialek" na tři body se začaly rozplývat už po dvou minutách. To se totiž dopustil obránce Igor dopustil faulu v pokutovém území, což sudí odměnil penaltou pro Hellas. Sudí se sice ještě potvrdil vše s videem, takže se čekání hodně protáhlo. K penaltě se postavil Miguel Veloso, který poslal brankáře na opačnou stranu a skóroval.

Aby to Fiorentině nebylo líto, tak v 19. minutě fauloval Koray Günter soupeře taky ve vápně a byla z toho další penalta. Rovněž Dušan Vlahović s ní naložil jako správný hroťák a chladnokrevně poslal míč do středu - 1:1.

Pár minut před koncem první půle se do centru od Zaccagniho krásně položil Salcedo, jenže hlavou mířil příliš nad. Střídající José Callejón se pokusil po hodině hry o průnik po straně, jenže stopku mu vystavil pozorný stoper Pawel Dawidowicz, který se blýskl perfektním zákrokem.

Chvíli poté měl obrovskou šanci na další trefu hostující Darko Lazović, který dostal krásnou nahrávku za obranu. Jenže sám před Dragowskim selhal. A to byla vlastně poslední šance utkání, jelikož do zbytku zápasu se ani jeden hráč nedostal byť jen ke střele.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele