29. kolo
01.07.2020 21:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Lecce prohrálo se Sampdorií a zkomplikovalo si záchranu

Ryze záchranářský duel mezi Lecce a Sampdorií skončil vítězstvím hostujícího celku 2:1. Pro domácí to pochopitelně ještě neznamená konečnou, ale přeci jen jsou zase o něco blíže sestupu. Polepšila si Sampdoria, mezi oběma celky vznikla čtyřbodová propast. Utkání na Via del Mare rozhodl Gaston Ramírez, autor dvou proměněných pokutových kopů.

Na Via del Mare vlastně padaly branky jen z penalt. Dle očekávání šlo o vyrovnaný a svým způsobem i opatrný zápas, v sázce bylo zkrátka hodně. Proto nepřekvapí, že první poločas příliš fotbalovosti nenabídl. Pět minut před přestávkou byl ve vápně domácích faulován Jakub Jankto a hlavní arbitr odpískal pokutový kop. Gabriel střelu Ramíreze vyrazil, ale balón šel od břevna zpět na brankovou čáru a odtud pak doskákal do sítě.

Sampdoria se ujala vedení, ale neradovala se z něho dlouho. Pět minut po přestávce fauloval pronikajícího Saponaru Thorsby a pokutový kop se pískal i na druhé straně. Matteo Mancosu stejně jako Gaston Ramírez nezaváhal a srovnal na průběžných 1:1.

Další průběh utkání byl znovu vyrovnaný, navrch neměla ani jedna strana, přesto se čtvrthodinu před koncem měnilo skóre po třetí. A jak jinak, než z pokutového kopu. Fulován byl v šestnáctce tentokrát Fabio Depaoli a Gaston Ramírez i druhý pokus přetavil v branku. Lecce mělo plus mínus dvacet minut na vyrovnání, ovšem do tlaku se nedostalo a Dorii nakonec v důležitém klání podlehlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele