19. kolo
12.01.2020 15:00 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

Jankto režíroval vysokou výhru Sampdorie

Velice povedené odpoledne prožil český reprezentační záložník Jakub Jankto. V dresu Sampdorie si připsal jednu branku a dvě asistence a společně s Fabiem Quagliarellou byl nejvýraznější postavou duelu, ve kterém Sampdoria zničila Brescii 5:1. Utkání se naopak příliš nepovedlo druhému českému účastníkovi, obránci Aleši Matějů.

Skvělé odpoledne - skvělý výsledek, tedy alespoň pro domácí Sampdorii, která zároveň získala důležité tři body. Šlo vůbec o nejpovedenější vystoupení Námořníků pod vedením Claudia Ranieriho.

Brescia přitom i bez svého klíčového záložníka Sandra Tonaliho začala dobře a Stadio Luigi Ferraris zaskočila ve 12. minutě vedoucí brankou. Po rohovém kopu hlavičkoval Torregrosa do míst, kde operoval Jhon Chancellor a ten hlavou poslal balón do sítě. O pár minut později se poprvé divákům připomněl Jakub Jankto, ale jeho rána bez přípravy skončila vedle. Ve 34. minutě Sampdoria srovnala a negativním způsobem se u toho zapsal Aleš Matějů, český obránce špatně odvrátil balón a Karol Linetty ho ranou poslal za Joronenova záda. Domácí ožili a v nastavení otočili výsledek, do centru z pravé strany se přesně opřel Jakub Jankto!

Sampdoria se zaslouženě ujala vedení a ve druhém poločase pak s výjimkou neuznané branky Balotelliho dominovala. V 69. minutě proměnil nařízený pokutový kop za hru rukou Fabio Quagliarella a o pár minut později přetavil ve čtvrtý gól Janktův centr Gianluca Caprari. V nastaveném čase Jankto připravil dlouhým pasem další gól, tentokrát pro veterána Fabia Quagliarellu. Sampdoria zdecimovala Brescii pět góly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele