29. kolo
01.07.2020 19:30 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

Inter zdecimoval Brescii 6:0

Nepěkný zážitek si z utkání s Interem Milán odvezla Brescia Calcio. Hosté, kteří bojují o záchranu, inkasovali šest branek. Milánští tak potvrdili roli favorita a upevnili si třetí místo za vedoucím Juventusem a druhým Laziem. Zajímavé také je, že se prosadilo hned šest rozdílných střelců.

Ashley Young, Alexis Sánchez, Danilo D'Ambrosio, Roberto Gagliardini, Christian Eriksen a Antonio Candreva. To je výčet všech milánských střelců. Inter neměl s Brescií slitování, na druhou stranu hosté ukázali, jak přesně se o záchranu nemá hrát.

Inter odstartoval demolici už v 5. minutě, kdy Alexis Sánchez krásným pasem vybídl svého kolegu z dob působení v Manchesteru United Ashleyho Younga a ten z voleje napálil balón do Joronenovy sítě. V 19. minutě se provinil penaltovým zákrokem na Mosese Aleš Matějů a sudí odpískal pokutový kop. Alexis Sánchez se ujal balónu a prudkou ranou zvýšil na 2:0. Nerazzurri bez problémů kontrolovali hru a měli i další šance, které dlouho nekončily gólem. Až v nastavení předvedla obrana Brescie další ledabylost a hlavičkující Danilo D'Ambrosio prakticky do poločasu o osudu utkání rozhodl.

Navíc i po změně stran pokračovalo ničení Brescie. Po centru Alexise Sáncheze se hlavou prosadil i Roberto Gagliardini a skóre začínalo nabírat hrozivých rozměrů. Následně se hrála poměrně dlouhá pasáž bez branky i proto, že Joronena zachránilo proti dělovce Candrevy břevno.

Až v 83. minutě zvýšil na 5:0 pohotovou dorážkou Christian Eriksen a to ještě nebyl konec. Dánský tvůrce hry přiklepl balón na Antonia Candrevu a i ten se zapsal mezi střelce. Inter nadělil nešťastné Brescii šest branek a upevnil si třetí příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele