4. kolo
16.09.2018 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - US Sassuolo 2:1

Čas Cristiana Ronalda právě nadešel. Portugalská hvězda vstřelila oba góly Juventusu a byla hlavním strůjcem výhry 2:1 nad Sassuolem. Stará dáma potvrdila vynikající start do sezony a směle se může chystat na Ligu mistrů a utkání ve Valencii.

Sassuolo do neděle nepoznalo hořkost porážky, ale tentokrát se muselo sklonit před favorizovaným Juventusem. Neroverdi ale obhájci trofeje vzdorovali a minimálně v prvním poločase byli vyrovnaným soupeřem. Stará dáma si totiž první gólovku vytvořila až ve 39. minutě a to tedy s vydatnou pomocí hostů. Centr Cancela nešikovně zasáhl Marlon, ale Consigli byl naštěstí na místě a balón ho jen trefil. Jakkoliv měl Juventus převahu, místy větší, někdy menší, prosadit se nedokázal, takže poločasový stav na Allianz Stadium byl 0:0.

Velká chvíle pro fanoušky Juventusu přišla až po změně stran. V 50. minutě rozehráli Bianconeri rohový kop, načež Ferrari krkolomně trefil vlastní tyčku a Cristiano Ronaldo mohl zblízka v poklidu dorazit balón do prázdné branky!

A jak už to tak bývá, Ronaldo byl po vstřelené brance při chuti a o patnáct minut později přidal druhou branku. Emre Can rozehrál rychlý protiútok, Ronaldo si počkal na přihrávku a pak střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Ronaldo byl dokonce blízko hattricku, ale čtvrthodinu před koncem sám na zadní tyči nedokázal trefit Consigliho branku. V 83. minutě pak Dybala vypustil ze své kopačky nepříjemnou pumelici, kterou musel brankář Neroverdi vyrážet a dorážející Ronaldo skákající balón opět neusměrnil mezi tři tyče. Juventus utkání kontroloval, ale v nastaveném čase trochu polevil a Sassuolo alespoň kosmeticky upravilo výsledek. Duncanův centr doputoval až k Babacarovi a jeho hlavičku Szczesny naháněl marně.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele