20. kolo
19.01.2019 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter nad Sassuolem znovu nevyhrál, doma remizoval 0:0

To proklaté Sassuolo, říkají si po dalším neúspěchu příznivci milánského Interu. Nerazzurri na neoblíbeného soupeře znovu nevyzráli a v domácím prostředí s ním berou jen bod. Pro Inter je remíza pochopitelně málo, na druhou stranu nadále zůstává na třetím místě, které znamená přímou účast v Lize mistrů. Na stadionu Giuseppe Meazzy tentokrát žádná branka nepadla.

Věřte nebo ne, ale Sassuolo zvítězilo nad Interem čtyřikrát v řadě a jeho bilance je proti slavnému soupeři zkrátka vynikající. I z tohoto hlediska se De Zerbiho svěřenci v Miláně nebáli a s favoritem nakonec sehráli zcela vyrovnané utkání.

Sassuolo bylo dokonce o něco nebezpečnější. Propadlý Duncanův centr okamžitě sebral Berardi a pelášil si to směrem na Handanovičovu branku, kterou následnou přízemní ranou těsně netrefil. Hodně vidět byl hostující Kevin-Prince Boateng, který v dresu městského rivala Interu AC Milán získal v roce 2011 mistrovský titul. Zajímavou příležitost měl i Inter, ale Perišić poslal D'Ambrosiův pas také vedle branky. Inter nakonec převážil držení balónu na svojí stranu, ovšem v samotném utkání to vlastně vůbec nic neznamenalo.

Ve druhém poločase se naskytly přeci jenom větší gólovky. V 55. minutě se objevil na zadní tyči v obrovské příležitosti Boateng a nebýt skvělého zákroku Samira Handanoviče, bylo by s Interem zle. Následovala nudná pasáž, během které si ani jedna strana nedokázala nic vypracovat a až v samotném závěru se na stadionu Giuseppe Meazzy zase začaly dít věci.

Šest minut před koncem prodlužoval centr jen do Consigliho náruče Lautaro a vůbec poslední šance utkání přišla v nastavení, když Mehdi Bourabia vypálil a Samir Handanovič musel vytasit další vynikající zákrok. Sassuolo se ještě snažilo dorážet, ale tyto snahy odvrátil obraným zákrokem Škriniar. Inter tak nakonec remizoval se Sassuolem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slabunky zapas v slabuckej lige

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste slabsi komentar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele