11. kolo
04.11.2018 18:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Atalanta Bergamo 1:2

Atalanta Bergamo už připomíná ten obávaný tým z předchozích sezon a na stadionu Renato Dall'Ara si připsala další triumf. Nerazzurri zvítězili nad domácí Boloňou 2:1, přestože vstup do utkání se jim vůbec nepovedl.

Boloňa znovu neuspěla a pozice trenéra Filippa Inzaghiho je zase o něco nejistější. Přitom začátek byl přesně podle představ bývalého útočníka AC Milán. Už ve 3. minutě si ve vápně zpracoval těžký balón Santander, ten ho v obležení prostrčil na Ibrahimu M'Bayeho, který z malého vápna procedil balón do sítě. V další fázi zápasu měla o něco více ze hry Atalanta, která přesto mohla inkasovat.

Ve 28. minutě neproměnil velkou příležitost hlavičkující Rodrigo Palacio a tento moment musel Boloňu hodně mrzet. Do konce zápasu sice zbývala spousta času, ale s poločasovým náskokem 2:0 by se domácím jistě pracovalo lépe. Jenže se tak nestalo a Rossoblu vedli "jen" 1:0 a navíc je čekal obtížný druhý poločas.

Atalanta totiž měla podobně jako v prvním poločase více ze hry a v 58. minutě zaslouženě vyrovnala na 1:1. Gianluca Mancini se ve vápně dostal k odraženému balónu a nekompromisní dělovkou překonal polského brankáře Skorupskiho. A to zdaleka nebylo všechno, za dalších třináct minut hosté výsledek otočili. Nadýchaný centr do šestnáctky obrana Boloni trestuhodně nedokázala odhlavičkovat a spíše naopak, přímo namazala Duvánu Zapatovi na druhý gól. Inzaghi na to zareagoval střídáním Ladislava Krejčího, kterého nahradil Riccardo Orsolini, ale samotné hře domácích to beztak nepomohlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele