30. kolo
04.04.2019 21:00 CET
4 : 1
(4:0)

Reportáž

Atalanta za čtvrthodinu nasázela Boloni čtyři góly

Boloňa ani tentokrát nepřiveze z Bergama body, tím spíš, že na stadionu Atleti Azzurri D'Italia schytala čtyřbrankový debakl. Atalanta předvedla odzbrojující úvodní čtvrthodinu, během které nastřílela všechny góly a tím utkání rozhodla.

Čtyři góly během prvních patnácti minut, to se vidí jen málokdy. Atalanta to v souboji s Boloňou dokázala. Rossoblu pod vedením Siniši Mihajloviče vstoupili do zápasu hodně ospale. Ve 3. minutě předvedl parádní ránu zpoza vápna Josip Iličić a Skorupski se mohl natahovat jak chtěl, střela dokonale vymetla horní růžek. Za dvě minuty si Josip Iličić vytvořil palebnou pozici uvnitř šestnáctky a další povedenou ranou o tyč zvýšil na 2:0. Ani v jednom případě nemohl Skorupski nic dělat.

A vlastně ani v 9. minutě, kdy balón uklidil přesně k tyči Hans Hateboer a zvýšil už na 3:0. Utkání se začalo pro Boloňu měnit v noční můru. Příšernou čtvrthodinu z pohledu hostí završil Duván Zapata, jehož střela s pomocí břevna zapadla do sítě. Skorupski opět bez šance. Polský brankář byl v nezáviděníhodné situaci, prakticky ze čtyř střel čtyřikrát inkasoval, ovšem ani jednou s tím nemohl nic dělat. Atalanta zápas bleskurychle rozhodla, a i když ještě měla některé příležitosti, další branku nedala.

Boloňa dokázala na začátku druhého poločasu snížit, když velice překvapivou střelou z přímáku vykouzlil Riccardo Orsolini. Diváci viděli už pět krásný branek, ale všem přítomným bylo jasné, že Atalanta už výsledek nepustí. Orobici zvítězili 4:1, čímž dokonale využili zaváhání všech konkurentů a na Ligu mistrů ztrácejí už jen jeden bod.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it, football-italia.net,

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele