31. kolo
07.04.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Janov CFC 0:0

Ne vždy nabídne prestižní derby parádní podívanou. Důkazem budiž bitva o Janov, která skončila bezgólovou plichtou. Ani jeden tým si nedokázal vytvořit velkou převahu ani si vypracovat větší množství brankových příležitostí.

Derby della Laterna diváky nudilo. Přitom kulisa v ochozech stadionu Luigi Ferraris byla výtečná. Utkání nezačalo dobře pro Nicolu Murrua, jenž se po pár minutách zranil a v 11. minutě musel střídat. Sampdoria byla o něco lepší, ale přímo ohrozit branku nedokázala. To ve 20. minutě rozjásal Grifony Goran Panděv, ale zbytečně, protože mu byl odmáván ofsajd.

Rivalita obou celků byla pochopitelně cítit. Janov se před koncem poločasu marně dožadoval penalty a hru čím dál více kouskovaly fauly. Atmosféra houstla, skóre však zůstávalo neměnné.

Bohužel ani druhý poločas nepřinesl změnu. Pokračovalo se v nastoleném trendu a postupem času bylo všem jasné, že pokud utkání neskončí bez branek, rozhodne ho jediná branka. Sampdoria tomu byla deset minut před koncem blízko. Linettyho ránu vyrazil Perin a opora Grifonů si poradila i s dorážkou Caprariho. V poslední minutě zápasu vstřelil Janov opět neregulérní branku, na vině byl opět ofsajd, takže další vzrušení bylo zbytečné.

Sampdoria tentokrát nenáviděného rivala neporazila, utkání skončilo zcela zaslouženě bezbrankovou remízou. Pro Námořníky je to navíc ztráta v případném boji o evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele