16. kolo
11.12.2016 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 2:0

Inter Milán zabral a janovské Grify doma porazil 2:0. Trenéru Stefanu Piolimu se tak vyplatilo šetření hlavních opor. Inter utkání zvládl zejména takticky, Grify snad s výjimkou jediné šance k ničemu nepustil.

Znovu to ale v podání Interu nebylo nic jednoznačného, Janov byl dokonce v úvodních minutách o něco lepším týmem. Danko Lazović měl po čtvrthodině hry na kopačce vedoucí gól, ale z pohledu Interu skvěle zasáhl obránce D'Ambrosio. Slavný stadion Giuseppe Meazzy byl opět z poloviny prázdný a příznivci domácích dávali najevo svojí nespokojenost s herním projevem. Inter si první vážnější šanci vytvořil až ve 36. minutě, ovšem rána Icardiho byla zablokována. Argentince to nemuselo mrzet, neboť hned o dvě minuty později už Inter vedl. K odraženému balónu se dostal Marcelo Brožović a povedenou ranou k tyči nedal Perinovi žádnou šanci, ten zůstal pouze stát. Nerazzuri tedy první poločas ovládli, byť herně nepřesvědčovali.

Nějakého výrazného zlepšení jsme se nedočkali ani po změně stran. Janov byl směrem dopředu bezzubý a nepomohl ani příchod Nikoly Ninkoviće. Zkrátka Handanovič byl bez práce a v 69. minutě domácí zničehonic podruhé udeřili. Znovu se o to postaral chorvatský záložník Marcelo Brožović, mimochodem pod Frankem De Boerem dlouho opomíjený. Brožović tentokrát těžil z dobré práce Joaa Maria, převzal si přihrávku a pohodlně zavěsil.

To už Inter získal jistotu a Miranda dokonce mohl zvýšit, jeho nebezpečnou hlavičku Perin vytěsnil nad břevno. Janov se ani v závěru zápasu k ničemu nedostal, z tohoto pohledu byl Inter pozorný a směrem dopředu podal dobrý výkon.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele