20. kolo
15.01.2017 12:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Janov CFC 4:1

Fotbalisté Janova se s příchodem nového roku vůbec nepotkali s dobrou formou a na Sardinii si připsali už čtvrtou ligovou porážku v řadě, a to navzdory první vstřelené brance. Dvakrát se mezi střelce zapsal Marco Borriello.

Cagliari bylo lepším týmem, hned od začátku působilo hodně aktivně a postupně se prokousávalo k prvním šancím. Zajímavý střelecký pokus vyslal Farías, avšak netrefil zařízení. Janov působil poněkud zakřiknutým dojmem, přesto se zhruba po odehrané půlhodině ujal vedení. Edenílson po straně odcentroval a Giovanni Simeone hlavou rozvlnil síť! Určitě to nebyl spravedlivý průběh zápasu, ale nakonec se ozvala sama osudná karma. Nejprve srovnal pohotovou dorážkou Marco Borriello a ve 44. minutě odkopával balón z vlastní šestnáctky Cofie tak nešikovně, že napálil Joaa Pedra, od něhož skončil míč v brance. Sardiňané tedy stačili otočit poločasový výsledek ve svůj prospěch.

Zatímco v prvním poločase se Grifové jakžtakž drželi, v tom druhém zcela odpadli a Cagliari se postupně prosadilo ještě dvakrát. Druhou branku v zápase si pohlednou volejí připsal Marco Borriello a za chvíli zvyšoval už na 4:1 z pokutového kopu Diego Farías. Ten si vynahradil předchozí zaváhání, kdy z vyložené šance orazítkoval jen břevno.

Závěrečná část utkání už nic podstatného nepřinesla, zápas už byl dávno rozhodnut. Nic na tom nezměnila ani 79. minuta a faul Capuana, po kterém rozhodčí uděloval druhou žlutou kartu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele