38. kolo
27.05.2017 18:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Juventus FC 1:2

Juventus už zisk Scudetta oslavil, ale ani v posledním kole nenechal nikoho na pochybách a v Boloni zvítězil 2:1. Domácí zakončili sezonu na patnáctém místě.

Stará dáma už netrpělivě vyhlíží vrchol sezony, totiž finále Ligy mistrů, ale ještě než se tak stane, zbývalo dohrát poslední ligový duel na půdě Boloni.

Minimálně v úvodu utkání byla Boloňa vyrovnaným soupeřem, žádnou větší šanci si ale nevytvořila a Juventus velice pozvolna začal utahovat smyčku. Ve druhé části prvního poločasu obléhal branku Da Costy, ale bez kýženého efektu.

Dalo se očekávat, že trenér Allegri dá přednost některým "neznámým" hráčům, jako například brankáři Mulyadimu, jenž nahradil jak Buffona, tak i Neta. Práci měl ovšem až ve druhém poločase a v 54. minutě dokonce poprvé inkasoval. Saphir Taider se za hranicí vápna odhodlal k technickému obstřelu a nádherně vymetl šibenici. Mulyadi byl bez šance a Juventus překvapivě prohrával.

Jenomže domácí výsledek nedokázali udržet. Nejprve v 70. minutě bezprostřední dorážkou vyrovnal Paulo Dybala a nakonec ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o vítězství Juventusu další mladíček Moise Kean. Na malém vápně si ho našel centr Pjaniče a Kean hlavou zajistil Staré dámě tři body a pojištění již jistého prvenství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno, hlavně se nezranit

Reagovat
smazaný uživatel

V bráně zítra bude Audero

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele