11. kolo
30.10.2016 12:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Janov CFC 3:0

Ve výborné formě pokračuje Atalanta Begramo, která tentokráte přejela Janov 3:0. Už v prvním poločase se dvakrát trefil Kurtič a výhru v závěru pečetil Gómez.

Atalanta se pod Gasperiniho vedením neustále zlepšuje a dnes to pocítil bývalý zaměstnavatel charismatického kouče. Gasperini v Janově dlouhá léta působil, ale dnes s ním jeho nový tým neměl slitování.

Domácí s první velkou šancí neotáleli a po přímém kopu Gómeze si Grifové mohli pořádně oddechnout. Forvard Atalanty jen těsně minul branku. Za chvíli Gómez pálil znovu, ale střela mu hodně nesedla. Aktivnější Nerazzurri nezastavilo ani brzké střídání. Po zranění Dramého poslal Gasperini na plac Spinazzolu a nápor mohl pokračovat. Mattia Perin předvedl po půlhodině hry dva pohotové zákroky proti Freulerovi, ale ve 36.minutě už se přeci jenom měnilo skóre. Gagliardiho pas za obranu zužitkoval Jasmin Kurtič a Perin byl tentokrát bezmocný. Jasmin Kurtič navíc přidal v nastavení druhou branku, když si seběhl na Petangovu přihrávku a v poklidu k tyči jí uklidil.

Atalanta svého soupeře mlela a poločas výhrála 2:0 naprosto zaslouženě. Navíc v aktivitě pokračovala i po změně stran. Po hlavičce Petangy vytáhl další skvělý zákrok Perin.Grifové čekali na další velkou šanci až do 77.minuty a zaskvěl se při ní Berisha. Ninkovičův volný přímý kop vyrazil s vypětím všech sil na tyč! Janov se tak zpátky do zápasu nedostal a v 84.minutě inkasoval potřetí, čímž byla jeho porážka dokonána. Alejandro Gómez si dobře navedl balón a přesnou střelou k tyči nedal Perinovi šanci. Nic dalšího už se nestalo. Atalanta vyhrála 3:0 a v tabulce je šestá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bergamo vyhrálo poslední 2 zápasy doma vypsaní jako outsideři. Ted jsou favorité . Mohli by rupnout , at je nějaká sranda .

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele