20. kolo
17.01.2016 12:30 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Città di Palermo 4:0

Nedělní várku zápasů odstartoval souboj Janova s Palermem a měření sil dopadlo zcela jednoznačně ve prospěch Grifů. Ti doma na stadionu Lugi Ferraris deklasovali Sicilany 4:0 a dostali se v tabulce před ně. Utkání hodně ovlivnil okamžik z 65.minuty, kdy byl vyloučen hostující Andělkovič.

Šlo o důležitý souboj. Oba týmy sice mají jistý náskok na sestupové pozice, ale úplně si vyskakovat nemohou. Do utkání vstoupili lépe domácí borci, kteří se hned ve čtvrté minutě ujali vedení. Perotti naservíroval přesnou přihrávku na Susa, který se v novém působišti ihned prosadil brankou - 1:0 pro Janov. A nemuselo přitom zůstat jen u jednoho zápisu, po půlhodině hry měl Suso další gólovku, ale Sorrentino jeho pokus kryl. Palermo v průběhu prvního poločasu branku Grifů vůbec neohrozilo a pokud chtělo pomýšlet na body, muselo ve druhém dějství pořádně přidat.

Pořádně přidat ale neznamená více faulovat. V 65.minutě fauloval Siniša Andělkovič a jelikož už šlo o druhý prohřešek, uviděl červenou kartu. Palermo šlo tedy do oslabení. Janov byl i ve druhém poločase lepším týmem a jen šest minut mu stačilo na to, aby vstřelil druhý gól zápasu. Leonardo Pavoletti naskakoval na Ansaldiho centr úplně sám a Sorrentino byl bez šance. A když za další čtyři minuty uklidil další Ansaldiho přihrávku do sítě Rincón, bylo o vítězi utkání rozhodnuto.

Dvě minuty před koncem zápasu zvyšoval už na hrozivých 4:0 svojí druhou brankou v zápase Leonardo Pavoletti a nutno podotknout, že krásnou brankou. Pavoletti se ve vápně položil do centru a Sorrentinovi opět nedal šanci. Na výsledku 4:0 už se skóre zaseklo a vydrželo do závěrečného hvizdu. Čtyřbrankový debakl určitě není dobrou vizitkou nového trenéra hostí Guillerma Schelotta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele