24. kolo
07.02.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 1:1

AC Milán doma ztratil body s Udinese, když jenom remizoval 1:1. Rossoneri byli lepším týmem, ale v prvním poločase jako první inkasovali z kopačky Armera a na začátku druhého dějství stihli jenom vyrovnat díky Niangovi.

Milánští sice vstoupili do utkání lépe, jenomže jako první inkasovali. V 17.minutě obrana Rossoneri úplně rezignovala a nechala golmana Donnarummu na holičkách. Ten nejprve skvěle vyrazil střelu Armera, následně dalším fantastickým zákrokem vyrazil i dorážku Théréaua, ale na další dorážku Armera už zareagovat nestačil. Udine šlo na San Siru překvapivě do vedení. Hosty vedoucí branka nabudila a AC se muselo dále bránit. Ve 33.minutě se ale domácí odhodlali k útoku a Bacca dokonce dostal míč do sítě, jenomže si nepohlídal ofsajd a tak Udine stále vedlo.

Svěřenci trenéra Mihajloviče nastupovali do druhého dějství s nepříznivým výsledkem v zádech a srbský kouč se rozhodl nečekat a na plac vypustil Maria Balotelliho, ze hry byl stažen Kucka. A ve 48.minutě se Milánu podařilo srovnat. Celé akci ale předcházela tutovka Lodiho, kterého skvěle vychytal Donnarumma a následný protiútok zakončil postupem na Karnezise M'Baye Niang - 1:1.

Od této chvíle se AC hnalo za dalším gólem a Zebry se víceméně jenom bránily. Antonelli si zkoušel marně vymodlit penaltu a Bacca zblízka hlavičkoval jen do Karnezise. Ještě blíže vedoucí brance byl osm minut před koncem Andrea Bertolacci, který v tutovce orazítkoval břevno! Po třech bodech sahal v nastavení i Montolivo, ale i jeho ránu výborně vyrazil Karnezis. Milán byl v zápase lepším týmem, ale vítěznou branku vstřelit nedokázal a ztratil dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to nikoho asi zajímat nebude, ale já mám v kariéře trenéra za AC Milán ve FIFA 16 tenhle tým:

Brankáři:

López, Courtois, Costil a Gabriel

Obránci:

Romagnoli, Varane, Laporte, Simič Ely, Vergara, De Sciglio, Gayá, Calabria a Danilo (ve skutečnosti hraje za Real Madrid CF)

Záložníci:

Coquelin, Braga (není skutečný - pouze vymyšlený hrou), Halilović, Verdi, Mastalli, Mastour (na hostování v Kölnu), Modic (na hostování v 1860 Mnichově), Piccinocchi (na hostování myslím v Livornu), Mauri (na hostování myslím v Bologni FC) a Figueira (na hostování v Bayernu Mnichov + není skutečný tj. vymyšlený hrou)

Křídla:

El Shaarawy, Neymar, Felicioli, Suso a Tavares (není skutečný - pouze vymyšlený hrou)

Útočníci:

Lacazette, Altıntaş, Bertrand Traoré (ve skutečnosti hraje za Chelsea FC), Beretta a Comi

S tímhle týmem vyhrávám všechny možné trofeje a hraji na obtížnost poloprofesionál s 4minutovou délkou poločasu. No, že by se vám líbilo, kdyby takhle AC Milán zářil i ve skutečnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsem si teď vzpomněl, že v kategorii útočníci měl být Afonso Mendes - hráč, který je pouze vymyšlený hrou tj. není skutečný''. Omlouvám se, že jsem si na něj nevzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA pes

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA pes - takhle to vidím já, ale konec konců, každého baví něco jiného''

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele