8. kolo
25.10.2014 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AS Řím 0:0

Fotbalisté Říma se sice minimálně do neděle dotáhli na vedoucí Juventus, ovšem výsledek 0:0 je pro ně ztrátou. Mnohem více mohou být spokojeni domácí, kteří ještě neokusili hořkost porážky. A snad nejvíce může z bezbrankového stavu profitovat AC Milán, který se v případě vítězství nad Fiorentinou posune na třetí místo.

AS Řím si po debaklu s Bayernem chtělo udobřit fanoušky a výhrou na půdě dosud neporažené Sampdorie by tak jistě učinilo. Jenže domácí mají letos formu a v tomto duelu to víceméně potvrdili.

Oba celky vstoupily do utkání hodně opatrně. Vzájemné oťukávání v podstatě skončilo až po půlhodině hry první velkou šancí. Tu měl na svědomí Gervinho. Útočník Pobřeží slonoviny se řítil sám na Romera, toho dokázal s přispěním obránce obejít, ale dostal se až do příliš ostrého úhlu, ze kterého dokázal trefit jen tyč. Závěr poločasu bylo mírně aktivnější AS, ale stadion Luigi Ferraris se branky nedočkal. Celkově to bylo hodně opatrné a šancí bylo poskrovnu.

Také druhý poločas byl v tomto stejný. Byla to zkrátka taktická bitva. Závěr zápasu ale přeci jenom pár zajímavých okamžiků přinesl. Po Florenziho centru hlavičkoval Destro a Sergio Romero předvedl výtečný zákrok. Destrova hlavička byla vůbec největší šancí celého utkání! Poslední minuty se nesly ve znamení kouskování hry. Několik střídání, žlutá karta Palomba, atd. Vlci se sice v nastavení snažili rozhodnout, ale Sampdoria jim to nedovolila.

Řím tak po porážce s Bayernem ztratil i v lize, byť nastoupil proti velmi kvalitnímu celku. Sampdoria sice prodloužila svojí neporazitelnost, ale pokud AC Milán svůj zápas vyhraje, přijde o průběžné třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
milan78

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

10:0

Reagovat
kopajda

ten odstavec o nehodě absolutně nedává smysl

Reagovat
Slejdy

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele