29. kolo
04.04.2015 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Udinese Calcio 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Janovem a Udinese. Domácí se dostali do vedení díky De Maiovi, ale poslední slovo měl hostující Cyril Théréau.

Udine mohlo udeřit hned z kraje, po šedesáti sekundách hry se valil na Lamannu hostující Perica, ale náhradní gólman Grifů se parádně vyznamenal. Na druhé straně orazítkoval v 11. minutě břevno Diego Perotti a diváci, kteří si našli cestu na Lugi Ferraris, se rozhodně nenudili. Ani přímý kop Tina Costy nebyl vůbec špatný, Karnezis musel tasit těžký zákrok, ovšem čisté konto nakonec dlouho neudržel. Hned o minutu později nedokázala obrana Zeber odvrátit centr a po lehké dezorientaci hostujících obránců se gólově prosadil Sebastian De Maio - 1:0 pro Janov. Hosté mohli rychle odpovědět, ale Grify opět spasil výtečný Lamanna.

Brankáři byli v tomto utkání oporami svých týmů, činil se rovněž Karnezis, který v 54. minutě zlikvidoval pokus Perottiho. A když přeci jenom inkasovali, tak branka nebyla, jako v případě Borriella, pro útočný faul uznána.

Nicméně v 68. minutě se gólového zásahu dočkalo i Udinese. Widmer poslal lehký centr a Cyril Théréau byl ve správný čas na správném místě - 1:1. Vrátit vedení na stranu Janova mohl Tino Costa, jeho dělovka však skončila na pozorném Karnezisovi. Janovští se postupně dostávali do tlaku a Zebry se musely bránit, utkání ale už další branku nenabídlo. Konečná remíza 1:1 nakonec pro oba týmy nic moc neřeší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele