10. kolo
30.10.2013 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Parma FC 1:0

Fotbalisté Janova dali zapomenout na porážku s Juventusem a v dnešním utkání před zraky domácích fans udolali jedinou branku Parmu. Symbolicky ji pohřbil muž, který do velkého fotbalu vletěl právě z Parmy - Alberto Gilardino.

Alberto Gilardino se stal středem pozornosti už po třech minutách. Hlavní sudí odpískal po Benalouaneho faulu na Antonelliho pokutový kop, jenomže Gilardino ho zazdil. Italský reprezentační útočník napálil míč doprostřed branky a Mirante jeho úmysl rozpoznal.

Nebyl to zrovna povedený začátek z obou stran. Parma postupně přebírala iniciativu a v prvním poločase si dokázala vytvořit zajímavé šance. Cassano pálil z vápna mimo a Parolo taktéž! Když už se hosté konečně prosadili, byl jím odmáván ofsajd, platilo tak v případě akce Cassana.

Parma začala hodně aktivně i druhý poločas. Djamel Mesbah dokonce postupoval sám na branku, ale celou akci nakonec dokázala domácí defenziva zhatit. Bylo to takříkajíc za pět minut dvanáct. Parma musela zahozených šancí hodně litovat a o to více, když v 57. minutě vstřelil gól Janov. Na centr Biondiniho si naskočil předchozí hříšník Gilardino a bylo to 1:0 pro Grify.

Antonio Cassano mohl opět srovnat, znovu dal gól, ale stejně jako v prvním případě to bylo z ofsajdového postavení. Závěr utkání nabídl solidní drama. Gialloblu se hnali za vyrovnáním, ale dnes jim branka nebyla souzena. Janov vedení 1:0 uhájil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele