20. kolo
19.01.2014 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Inter Milán 1:0

Inter Milán klopýtl i v Janově a Hellasu znovu hodil rukavici. Veronský celek to ale bude mít těžké, neboť hraje na půdě AC Milán. Výhru Grifů rozhodl jedinou brankou sedm minut před koncem Antonelli. Velkou radost pak pochopitelně musí mít Gian Pier Gasperini.

Mazzarriho svěřenci před týdnem remizovali s Chievem a potvrdili, že se jim v posledních týdnech vůbec nedaří. Jenže nezdar se nepodařilo odčinit, ba naopak. Antonelli se postaral o to, že Inter odjíždí z Marassi s prázdnou.

Hosté ale začali aktivněji. Jonathan dělovkou prověřil Perina a o několik minut později se dostal Militův centr opět až k Jonathanovi, který v dobré pozici vůbec netrefil branku. Ve 24. minutě pálil vedle i Palacio. Inter byl v průběhu prvního poločasu lepším týmem, ale co naplat, když svojí převahu nedokázal brankově zužitkovat.

Také ve druhém poločase byl lepší Inter. Krátce po změně stran přestřelil z ideální pozice Palacio. Po hodině hry zahrozil i Janov, jmenovitě Fetfatzidis. Handanovič předvedl dobrý zákrok a ránu vyrazil nad břevno. Utkání pomalu směřovalo k bezbrankovému konci, když v tom, sedm minut před koncem, udeřil Antonelli. Bertolacci rozehrál rohový kop a Antonelli nekompromisně poslal Janov do vedení - 1:0. Inter se z tohoto šoku nevzpamatoval a nakonec v Janově prohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

další prohra Interu

Reagovat
smazaný uživatel

At umře celej tým nebo at táhnou do 5 ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele